Logo VNK

menu

Lid worden

Het lidmaatschap van de VNK staat open voor iedereen die een doctoraal-, bachelor- of masterdiploma in de kunst- of architectuurgeschiedenis heeft of bezig is deze te halen. Ook niet-kunsthistorici die zich in een aanverwante discipline met het vak bezighouden zijn welkom.

Als lid steunt u het platform dat de VNK biedt aan kunsthistorici in Nederland voor ontmoeting, discussie en advies, en de rol die zij als belangenbehartiger vervult. U wordt op de hoogte gehouden van alles wat er in het vakgebied speelt door een actieve website, social media en het bulletin KUNSTHISTORICI. Ook wordt u uitgenodigd voor de Kunsthistorische Dagen waar actuele thema’s aan de orde komen.

Lidmaatschap
Lidmaatschap: € 40,- of € 25,- per jaar (studenten)
Lidmaatschap voor het leven: € 1.000 (u ontvangt het boek Onder kunsthistorici)
Institutioneel steunlidmaatschap: € 500,- per jaar (u krijgt 2 deelnemersplaatsen tijdens de VNK-activiteiten en vermelding van uw logo op de website en in het bulletin)
Algemeen steunlidmaatschap (persoon/instituut): € 100,- per jaar (u wordt vermeld op de website)

Lid worden? 
Stuur het Lidmaatschaps- en machtigingsformulier voor leden naar secretaris Geerte Broersma: secretaris@kunsthistorici.nl . Het machtigingsformulier vindt u via de zwarte knop aan de rechterzijde van deze pagina. Graag horen wij ook in welke sectie u geïnteresseerd bent (dit kunnen er meerdere zijn): Zelfstandigen, Architectuur, Musea, Educatie, Universiteiten of Handel.

Wilt u het lidmaatschap opzeggen? Zorg dan dat uw opzegging vóór 1 januari bij ons binnen is. Opzeggen kan ook bij secretaris Geerte Broersma: secretaris@kunsthistorici.nl