Logo VNK

menu

Jong VNK

Goede voornemens op je werk (online event)

New year, new me! Zo sprak Aristotoles zo’n 2300 jaar geleden... Deze tijd van het jaar wordt je om de oren geslagen met dingen als Dry January, sportschool abonnementen en dieet ideeën. Maar wat als je dit jaar nu eigenlijk gewoon goed voor jezelf wil zorgen? En geen gekke kapriolen uit wil halen maar het nieuwe jaar ziet als een kans om iets te leren? Lees dan verder!

Online

18 januari

19:30-21:00

Jong VNK

Op 18 januari organiseert Jong VNK een digitaal evenement over goede voornemens op je werk. Willen we niet allemaal wat beter voor onszelf opkomen? Wil je eigenlijk niet ook wat meer verdienen?

Samen met de museumvereniging, een zakelijk directeur en zelfstandige gaan we in gesprek over de CAO, salarisonderhandelingen en het bepalen van je eigen tarief. We leren over de achtergrond van de Museum CAO hoe schalen in elkaar zitten en waar de ruimte ligt om te onderhandelen. Natuurlijk gaat dit gesprek niet enkel over de museumsector maar over lonen en tarieven in het gehele werkveld.

Met:

  • Gea Wold - Museumvereniging: toelichting op de Museum CAO
  • Nynke de Haan – Managing director bij Foam: Over de zakelijke kant: arbeidsvoorwaardegesprekken, contracten en vacatures
  • Manique Hendriks - Zelfstandige: Hoe ga je aan de slag als zelfstandige?
  • Digitale borrel in Wonder
     

Gratis voor iedereen

Meld je aan via het aanmeldformulier.

De zoom en wonder link ontvang je na aanmelding.

Vragen? Mail naar jong@kunsthistorici.nl