Logo VNK

menu

Vacatures

Universiteit Utrecht: Docent Moderne en Hedendaagse kunst (tijdelijk)

De Faculteit Geesteswetenschappen, Universiteit Utrecht Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis zoekt een tijdelijke Docent Moderne en Hedendaagse Kunst.

Begindatum: 01.04.2020 – Einddatum: 31.07.2020 ca. 0.5 fte, 4 maanden (flexibel, bijvoorbeeld ca. 0.6 fte voor 3 maanden is ook mogelijk) Deadline: 15 februari 2020 

Wij zijn op zoek naar een docent moderne en hedendaagse kunstgeschiedenis (na 1800). De docent is verantwoordelijk voor het verzorgen van hoor- en werkcolleges en het organiseren en begeleiden van excursies als onderdeel van het vak ‘Moderne en hedendaagse kunst’ (in blok 4, 20 april – 26 juni) in samenwerking met andere docenten van de afdeling kunstgeschiedenis in de bachelor kunstgeschiedenis. De onderwijstaal is Nederlands, maar Engelse taalbeheersing wordt wel verwacht. BKO of equivalente onderwijservaring is een vereiste. Dit is een eenmalige, niet-hernieuwbare, tijdelijke aanstelling ter vervanging van een collega met ziekteverlof. Geïnteresseerde kandidaten sturen een cv en motivatiebrief naar Eva-Maria Troelenberg (e.m.troelenberg@uu.nl) en Sven Dupré (s.g.m.dupre@uu.nl) uiterlijk 15 februari 2020.