Logo VNK

menu

Bestuur

Word actief lid bij de VNK!

Ben je lid van de VNK maar zou je jouw kennis, vaardigheden en tijd ook actief willen inzetten voor de VNK? Dan horen we graag van je!

De Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici biedt kunsthistorici een platform voor ontmoeting, discussie en advies. Niets is zo belangrijk voor de vereniging als onze leden. Dankzij onze leden kunnen wij ons namelijk inzetten voor ons mooie vakgebied.

Regelmatig zoeken wij leden die het leuk vinden om mee te denken over het programma van activiteiten of die als fotograaf, vormgever, vrijwilliger etc. willen bijdragen aan de VNK. Teksten schrijven, foto's maken, lid worden van de redactie van het bulletin of een commissie, helpen met promotie van evenementen: het zijn slechts een paar voorbeelden van hoe je actief kunt worden binnen de VNK. We horen graag op welke manier jij (incidenteel of structureel) een bijdrage wilt leveren aan de VNK. Jouw eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zo brengen we vraag & aanbod bij elkaar! Je kunt het ons laten weten via deze enquête.