Logo VNK

menu

Kunsthistorische prijzen

Secretaris VNK x PAN Scriptieprijs gezocht

De jury van de VNK x PAN Scriptieprijs is op zoek naar een enthousiaste secretaris. Heb jij goede communicatieve vaardigheden, heb je een vlotte pen én vind je het leuk om betrokken te zijn bij de samenwerking tussen de VNK en PAN Amsterdam? Lees dan vooral verder.

Scriptieprijs

In 2022 is de VNK x PAN Scriptieprijs in het leven geroepen door de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici en PAN Amsterdam. Met deze prijs voor masterscripties willen we onderzoek naar de kunst van het verzamelen en het vakgebied van de kunsthandel stimuleren en onder de aandacht brengen. Aan de prijs is een geldbedrag van €1.000 verbonden die wordt uitgereikt tijdens PAN Amsterdam in november. Hier vind je meer informatie over de scriptieprijs.

Interesse?

De jury van de scriptieprijs is nu op zoek naar een secretaris. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het onderhouden van contact met de kandidaten voor de prijs en de juryleden, vooral in de maanden september t/m november. Ben je geïnteresseerd of? Stuur dan even een berichtje aan scriptieprijs@kunsthistorici.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.