Logo VNK

menu

Sectie zelfstandigen

Workshop social media

Hoe zet je als zelfstandig kunsthistoricus social media nou handig in? Hoe vergroot je je zichtbaarheid, van jezelf of het project waar je mee bezig bent? Voor deze en al je andere prangende social-media-gerelateerde vragen organiseert de sectie Zelfstandigen op 25 november een online workshop onder leiding van vlogster Jip Heijmerink, bekend van My Daily Shot of Culture en thuismuseum.nl.

online via zoom

25 november 2020

14.00-15.30

Sectie Zelfstandige kunsthistorici

Jip Heijmerink is ervaringsdeskundige op het gebied van social media en hoe je deze strategisch kunt inzetten voor je eigen onderneming. De workshop is op maat gemaakt voor zelfstandige kunsthistorici en hun vaak langdurige projecten. Want hoe geef je nou bijvoorbeeld ruchtbaarheid aan je (nog lopende) onderzoek?

We gaan in op de potentie van social media in je werk als kunsthistoricus. Ook leer je je doelgroep te definiëren. Je krijgt ideeën voor content en praktische tips. Na deze workshop heb je voldoende handvatten om een strategisch plan voor je eigen onderneming op te stellen. Vragen kunnen alvast vooraf worden ingestuurd en ook tijdens de workshop is gelegenheid om Jip het hemd van het lijf te vragen.

Let op: voor deze workshop is enige kennis van social media vereist. Er wordt namelijk niet ingegaan op de technische aspecten ervan.

Deelname
Deelname kost € 7,50 voor VNK-leden en € 12,50 voor niet-leden. Meld je aan via secretariaat@kunsthistorici.nl en vermeld duidelijk of je wel of geen VNK-lid bent. Na betaling ontvang je van ons een Zoom-link waarmee je kunt deelnemen aan de workshop. Vragen kunnen vooraf worden ingestuurd naar zelfstandige@kunsthistorici.nl.