Logo VNK

menu

Sectie zelfstandigen

Workshop fondsenwerving voor zelfstandige kunsthistorici (geweest)

Op donderdag 19 mei organiseert de sectie Zelfstandigen van de VNK een workshop fondsenwerven. Heb jij als zelfstandig kunsthistoricus een goed idee voor een tentoonstelling, publicatie of evenement? En blijft dat idee in de la liggen omdat je niet weet hoe je aan financiering kunt komen? Schrijf je dan in voor de workshop fondsenwerven!

Museum Het Rembrandthuis, Amsterdam

donderdag 19 mei

15.00 uur tot 17:00 uur, met aansluitend een borrel

Sectie Zelfstandige Kunsthistorici

De workshop wordt verzorgd door Beatrice Puijk, fondsenwerver voor culturele instellingen, en Frederieke Jeletich-Visser, zelfstandig kunsthistoricus en cultureel ondernemer. Beiden hebben veel ervaring met het aanvragen van fondsen, zowel voor eigen projecten als voor opdrachtgevers.

In de workshop vertellen Beatrice en Frederieke je over de verschillende financieringsvormen die er zijn. Welke eisen stellen culturele fondsen en hoe zorg je dat jouw plan aanspreekt? Hoe stel je een goede begroting op? Natuurlijk komen er ook veel praktijkvoorbeelden voorbij.

Na deze workshop heb je voldoende handvatten om een eigen aanvraag en projectplan op te stellen. Vragen kun je vooraf insturen en ook tijdens de workshop is er voldoende gelegenheid om Beatrice en Frederieke het hemd van het lijf te vragen. Na afloop kunnen we onder het genot van een drankje napraten en ervaringen uitwisselen.

Voor wie: Voor VNK-leden. Wil je graag meedoen maar ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan via secretaris@kunsthistorici.nl
Kosten: €12,50 euro, inclusief borrel.
Aanmelden: Mail naar secretariaat@kunsthistorici.nl en vermeld daarbij of je wel of geen VNK-lid bent. Je inschrijving is definitief na betaling. Heb je vragen? Mail dan naar zelfstandige@kunsthistorici.nl