Logo VNK

menu

Onderzoek

Meet & Greet met Christianne Mattijssen

Exclusieve Meet & Greet met de bevlogen directeur van Erfgoed en Kunsten bij OCW!

Ministerie van OCW, dé plek in Den Haag waar het landelijke kunst- en cultuurbeleid wordt vormgegeven

Vrijdag 10 november 2023

15.15 – 17.00 + borrel na afloop op Het Plein

Jong VNK

Het is met groot genoegen dat we jullie uitnodigen voor deze mooie kans: een exclusieve Meet & Greet met niemand minder dan Christianne Mattijssen, de bevlogen directeur van Erfgoed en Kunsten bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Altijd al een kijkje willen nemen in de Hoftoren? Willen weten hoe het nou zat met die aankoop van de Vaandeldrager of meer willen weten over de rol van de Raad voor Cultuur bij het subsidiëren van musea? Dit is jouw kans om Christianne persoonlijk te ontmoeten en haar alles te vragen wat je ooit hebt willen weten!

De bijeenkomst wordt gemodereerd door niemand minder dan ons eigen bestuurslid, Lisanne Bedaux. Zij werkte drie jaar als beleidsmedewerker op verschillende cultuurdossiers.

Dit wordt een informeel, inspirerend en leerzaam evenement waarbij je de kans krijgt om:

  • Een exclusieve blik achter de schermen te werpen van het Ministerie van OCW.
  • In een ontspannen setting in gesprek te gaan met Christianne Mattijssen.
  • Al jouw vragen te stellen over museaal beleid en cultureel erfgoed.
  • Te netwerken met mede (Jong)VNK-leden die net zo gepassioneerd zijn als jij.

 

Slechts 15 van onze leden krijgen de kans om het bastion van het cultuurbeleid van binnenuit te verkennen, zorg er daarom voor dat je snel inschrijft! Dat kan door een e-mail met je naam en jouw vraag voor Christianne te sturen naar jong@kunsthistorici.nl NB: Neem je paspoort mee bij dit bezoek i.v.m. registratie.

Christianne Mattijssen, directeur van Erfgoed en Kunsten bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Christianne Mattijssen, directeur van Erfgoed en Kunsten bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap