Logo VNK

menu

Jong VNK

Match made in heaven

Je kent ze wel, iconische samenwerkingen die de kunstwereld blijvend hebben veranderd. Van Degas & Cassatt, Warhol & Basquiat, Charles & Ray Eames tot Deleuze & Guattari, ze zijn niet meer weg te denken uit ons begrip van de kunstgeschiedenis. Maar hoe leer je nu nieuwe mensen kennen in deze tijden van thuiswerken? Wie weet zit jouw toekomstige compagnon wel gewoon in dezelfde stad uit te kijken op een geranium. De grootste ideeën ontstaan niet achter het bureau, nee menig heidag vindt plaats met de voeten in de modder. 

bij jou in de buurt

in de week van 14 februari

nader te bepalen

Jong VNK

Daarom presenteert Jong VNK nu: Match Made in Heaven. Ga op lunchwandeling met een andere jonge kunsthistoricus, breek uit de sleur van het thuiswerken of -studeren en breid je netwerk uit. Hoe doe je mee? Heel simpel, vul het digitale formulier in (link in bio) en wij regelen de rest. Alle matches worden aangemoedigd om in de week van 14 februari samen een uurtje te wandelen. Wie weet plakken jullie er nog wel een museumbezoek of thuiswerkmiddag aan vast, dat bepalen jullie samen. 

 

Alles op een rijtje:

Wat: lunchwandeling met een match
Waar: in jouw omgeving
Wanneer: in de week van 14 februari
Hoe: meld je aan via dit formulier 

P.s. de insteek is vooral om je netwerk uit te breiden en iets leuks te doen, voor romantische dates kun je beter terecht bij Breeze of Tinder 😊 We sluiten natuurlijk niks uit….

Lizzie Himmel, Andy Warhol en Jean Michel Basquiat, @sothebys Lizzie Himmel, Andy Warhol en Jean Michel Basquiat, @sothebys