Logo VNK

menu

Sectie handel

Exclusieve rondleiding TEFAF voor VNK-leden

MECC, Forum 100, 6229 GV Maastricht

11 maart 2024

Vanaf 13.00 óf vanaf 14.15u (beurs open van 11.00 - 19.00u)

Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici (VNK), voor VNK-leden en Jong VNK-leden

Op maandag 11 maart brengt de VNK een bezoek aan TEFAF Maastricht!

TEFAF Maastricht brengt 270 van de meest toonaangevende kunsthandelaren en galeries uit meer dan 20 landen samen. TEFAF wordt beschouwd als de belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design.

Rondleiding

Tijdens dit bezoek krijgen leden van de VNK een exclusieve rondleiding en de mogelijkheid om in gesprek te gaan met specialisten op het gebied van oude meesters, hedendaagse kunst, antiek, design, en meer.

Je kunt je opgeven voor een welkom met koffie/thee, gevolgd door een rondleiding van circa 50 minuten om 13:00 óf 14:15 uur (grotendeels Engelstalig). De resterende tijd kan vrij worden doorgebracht op de beurs.

Vrijkaarten VNK-leden

TEFAF Maastricht opent om 11:00 en sluit om 19:00. Er zijn geen kosten aan verbonden, want toegangskaarten (ter waarde van E 45) voor deze activiteit worden speciaal door TEFAF aangeboden (!) en de koffie/thee door de VNK. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar (op = op!).

Wil je er ook bij zijn?

Meld je dan aan via activiteiten@kunsthistorici.nl en laat weten welk tijdslot voor de rondleiding je voorkeur heeft en of je een eigen toegangskaart hebt of een digitaal toegangsbewijs via de VNK wilt ontvangen. Graag tot ziens op 11 maart in Maastricht!

Meer informatie over TEFAF vind je op hun website.

Stand Rudigier Fine Art, TEFAF Maastricht 2023. Foto: Loraine Bodewes (TEFAF) Stand Rudigier Fine Art, TEFAF Maastricht 2023. Foto: Loraine Bodewes (TEFAF)