Logo VNK

menu

Jong VNK

Een goed begin | Lancering Jong VNK

“Een goed begin is het halve werk Maar een goed begin is maar de helft De tweede helft, maar ikke hoef geen help” - ‘Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig

Online

18 mei 2021

20:00

Jong VNK

Op 28 april ging Jong VNK live, het landelijke platform voor jonge kunst- en architectuurhistorici. Dat vieren we feestelijk op 18 mei met onze eerste activiteit!

Hoe start je je carrière in de culturele sector? Wat is een goed begin in 2021? Hoe hou je je positiviteit en enthousiasme vast?

Deze avond staat volledig in het teken van de inspirerende verhalen van jonge kunsthistorici. Zij laten zien hoe leuk en uitdagend het veld is, hoe zij gekomen zijn waar ze nu zijn en belichten ook de soms moeilijke kanten. Er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en we sluiten af met een borrel. Leer in deze digitale tijd laagdrempelig andere jonge vakgenoten kennen, het begin van een mooie toekomst. 

De sprekers zijn: Imara Limon (conservator, Amsterdam Museum), Thijs de Raedt (conservator oude en moderne kunst, Rijksmuseum Twenthe) & Zippora Elders (directeur & curator, Kunstfort Vijfhuizen)

We doen het maar al te graag zelf, maar samen komen we altijd verder.
Jong VNK is een goed begin! Meld je aan via onderstaande knop.