Logo VNK

menu

Bestuur

ALV in Museum Catharijneconvent

Op woensdag 15 juni houden we de jaarlijkse ALV, dit keer in Museum Catharijneconvent.

Museum Catharijneconvent / auditorium, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

15 juni

13.00 tot 17.00 uur incl borrel

Bestuur VNK

De ALV met aansluitend borrel vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in Museum Catharijneconvent. Tijdens de ALV wordt teruggeblikt op het afgelopen verenigingsjaar en vooruitgekeken. Ook is het mogelijk om het museum te bezoeken, waar momenteel de tentoonstelling 'Van God Los. De onstuimige jaren zestig' is te zien en ook 'Paus Adrianus. Wereldleider uit Utrecht'. Na afloop van de ALV is er uitgebreid gelegenheid om bij te praten en te borrelen met (oud-) collega's, medestudenten of nieuwe contacten.

Het programma is als volgt:

13:00 - 14:00 Ontvangst met koffie en thee. Mogelijkheid tot museumbezoek. Conservator Christiaan Veldman leidt geïnteresseerden rond over de tentoonstelling 'Paus Adrianus - wereldleider uit Utrecht'. Uiteraard kan ook de tentoonstelling 'Van God Los' bezocht worden.

14:00 - 14:30 Talk door Programma-manager Boukje Schaap over de verbouwingsplannen voor het museum door KAAN Architecten.

14:30 - 15:00 ALV

15:00 - 17:00 borrel

VNK-leden kunnen zich aanmelden voor de ALV via secretariaat@kunsthistorici.nl. Deelname is gratis. Bij de entree a.u.b. de Museumkaart tonen.

Museum Catharijneconvent Museum Catharijneconvent