V

Vereniging van
N

Nederlandse
K

Kunsthistorici


Oproepen

Gezocht: Monumententalenten


8 september 2017

Voor het vierde jaar zet de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed talenten uit alle delen van monumentenland in de schijnwerpers tijdens het Nationaal Monumentencongres op 9 november. Aanmelding zijn nu welkom.

Zijn er binnen uw organisatie monumententalenten onder de 33 jaar? Zo ja, meld deze zeker aan! Het Jong Monumententalent wint een volledig naar eigen wens samen te stellen ontwikkeltraject, gefinancierd door het Mondriaan Fonds. Bijvoorbeeld een prachtige studiereis, een interessante cursus of de mogelijkheid om die sluimerende professionele wens nu eindelijk uit te voeren. Door een talent aan te melden kunt u zijn of haar carrière een geweldige impuls geven!

Meer informatie en tot 18 oktober aanmelden via de site van het Nationaal Monumentencongres 2017.